image

 
Nyhet

Vi importerar keramiska köksknivar, under namnet kockkniven.se Läs mer....
 
Home
 
Titta i vår webbutik, där finns demo apparater till mycket bra pris. Till webbutiken
 
Contact
Hi-Tronic electronic ab
Marios gata 13
434 37 Kungsbacka
(Tel.) +46 (0) 300-31600

 


Ljud/Snabbtelefoner

 

Hi-Tronic electronic ab representerar både kända och mindre kända märken inom ljudinstallationer.

Ett märke som Hi-Tronic electronic ab representerar är den japanska mikrofontillverkaren PRIMO Microphones.

Detta märke är kanske mest känt som tillverkare av mikrofonelement där det är tredje störst i världen. Men japansk kvalitet kännetecknar även i hög grad de kompletta mikrofoner, både dynamiska och electret, som Hi-Tronic electronic ab marknadsför.

Här finns ett antal olika modeller allt ifrån enkla utropsmikrofoner till mikrofoner för sångare, musiker och körer t.ex. och en kombinerad mikrofonförstärkare, earphone, som hörhjälpmedel.

 


JEIL Media är ett koreanskt företag som tillverkar PA-förstärkare för ljudinstallationer i första hand, men även mixerbord och effektförstärkare för musik- och proffsljudbranschen finns på programmet.

JEILs PA-förstärkare i effektklasserna 30, 60, 120 och 200W har alla plats för olika insticksmoduler med funktioner som FM-radio, digitalt röstminne, kassettdäck och CD-spelare.
De gör även ett helt modulsystem i 19" bredd där användaren själv bestämmer ljudsystemets funktioner.

Prisnivån på JEILs produkter är genomgående mycket rimlig utan att för den skull avkall gjorts på god tillverkningskvalitet och genomtänkta konstruktioner och funktioner.

 


Inom snabbtelefoner arbetar vi mestadels med japanska Aiphone, som har lösningar både på vanliga och ovanliga kommunikationsproblem.
Ofta rör det sig om några få punkter som behöver kunna nås antingen från en central plats eller i ett alla-till-alla system.

Aiphone har på sitt program både traditionella snabbtelefoner, lokaltelefoner, med lur, porttelefoner, nu även med bild samt robusta industriapparater.

Se några exempel på apparater från Aiphone, tryck här
imageimageimage
|
Hem
|
Länkar
|
Kontakta oss
|
Copyright
Copyright © 1997-2017 Hi-Tronic electronic ab | Sidkarta | Logga in

Original design av Stom Ranchen